Sweeth Tooth

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui bibendum auctor, nisi elit consequat gravi.
1-677-124-44227 info@your business.com 184 Main Collins Street West V. 8007

FOLLOW US ON INSTAGRAM

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui
Title Image

За Нас

„Нещо сладко“ е за добри хора от добри хора.

„Нещо сладко“ е занаятчийска сладкарница и пекарна, основана през 2012 г. от семейство, заклети любители на сладкото, захарта и шоколада.

Водени от желанието да покажем на своите близки и приятели колко различен е вкусът на сладкишите и печивата, направени с майсторство и висококачествени, естетсвени продукти, започнахме да предлагаме различни рецепти на посетителите в семейната ни кафетерия, където впрочем можете да ни намерите и днес.

Съчетаваме нови световни и класически рецепти с наши интерпретации на традиционни български сладкиши и заедно изграждаме едно отдавна забравено и силно пренебрегнато нещо, наречено „добро име“. Доброто име е като титла, която се дава на майстора в знак на признателност от хората, за неговата отлична работа и това е, към което се стремим с всяка торта, кейк или бисквитка.

При производството на нашите ръчно приготвени сладкиши, използваме най-добрите продукти на пазара. Подбираме внимателно млякото, яйцата, брашното, какаото и шоколада, за да гарантираме отличен вкус, незабравимо изживяване и запомнящи се моменти с любимите хора.

„Нещо сладко“ е за добри хора от добри хора.

Мнения От Нашите Клиенти

Страхотни сте, благодарим, че направихте празника не още по-специален! Продължавайте все така да бъдете уникални!

Надя Койчева, Юни 2018 г.

Благодарим за всичко! Тортата беше невероятна и дори допълнителните парчета се изядоха веднага - всички останаха много доволни!

Любен Тюлеков, Юли 2018 г.

Тортата беше великолепна. И наистина бихме могли да кажем „черешката на тортата”. Препоръчахме ви на всичките си приятели.

Иванка Иванова, Септември 2018 г.

Искам да кажа едно голямо Благодаря за уникално красивата и вкусна торта!!! Гостите споделят, че е най-хубавата торта, която са им поднасяли на сватбено тържество! Сърдечно благодаря!

Кристина Цекова, Септември 2018 г.

Поръчайте тук